Shutters op maat

Bent u op zoek naar kwalitatieve shutters op maat, meer dan goede service, gratis inmeten en een uitgebreid advies? Neem dan nu direct contact op met Shutters Discount via ons contactformulier.

Liever telefonisch contact wanneer het u uitkomt? Dat kan natuurlijk ook, want bij ons staat dat extra stukje service, Brabantse hartelijkheid en een eerlijke uitstraling voorop! Vult u voor telefonisch contact ons ‘bel me terug’ formulier in en wij zullen u zo snel mogelijk contacteren.

Waarom shutters op maat afnemen bij Shutters Discount?

De op maat gemaakte shutters van Shutters Discount zijn van een optimale prijs kwaliteitsverhouding. Mede door de gelamineerde zijstijlen en onze (meubelkwaliteit) pen-in-gat verbindingen gaan onze op maat shutters erg lang mee. Daarnaast zijn onze shutters vijf keer gespoten, wat een prima bescherming biedt bij huishoudelijk gebruik.

Shutters Discount heeft shutters op maat verkrijgbaar in de kleur én breedte die aansluit bij de stijl van uw woning. Wij leveren al onze shutters in iedere door u gewenste uitvoering. Er zijn bijna geen beperkingen in maatvoering en vormgeving doordat wij alle shutters speciaal voor u op maat kunnen produceren. Qua uitvoeringen zijn er bijzonder veel mogelijkheden. Onze shutters zijn leverbaar in alle RAL-kleuren, eventueel ook in combinatie met een zichtbare houtnerfstructuur. Verder bieden onze maatwerk shutters energiebesparing en meer comfort door optimale warmte- en geluidsisolatie.

Wat uw smaak en de stijl van de woning ook is: Shutters Discount heeft de passende maatwerk oplossing voor u in huis.

Extra service, Brabantse hartelijkheid en een eerlijk advies

Shutters Discount komt graag bij u aan huis voor het gratis inmeten van uw shutters op maat. Ook kunnen wij u tegelijk van een duidelijke advies voorzien, aangeven welk type shutters het beste bij uw kozijnen en interieur past en voor welke prijs wij dit alles kunnen gaan monteren. Als u besluit maatwerk shutters te bestellen bij Shutters Discount, kiest u voor een product wat jaren mee kan, inclusief extra service en een zeer lage all-inclusive-prijs!

Onze werkwijze

Als u er over denkt om shutters op maat aan te schaffen, is het voor een goede uitstraling en levensduur van bijzonder belang dat de shutters op de juiste manier worden gemonteerd. Dit begint al op het moment dat uw ramen worden ingemeten.

Er wordt door Shutters Discount een duidelijk plan gemaakt over hoe de shutters bevestigd kunnen worden aan het kozijn. Hierbij spelen functie en aanzicht een zeer belangrijke rol. Wij vinden het erg belangrijk dat de ramen functioneel blijven, het openen van een kiep-kantel of draaisysteem moet blijven werken. Daarnaast is de symmetrische verdeling van het aantal panelen bepalend voor een mooi aanzicht.

CAD-tekeningen op maat

Wij maken voor de shutters technische CAD-tekeningen op maat. U kunt hierdoor thuis in alle rust nogmaals vooraf zien hoe onze shutters er in werkelijkheid uit gaan zien. Daarnaast hebben we een uniek sluitsysteem ontwikkeld dat ervoor zorgt dat de shutters (ook al zijn ze in een speciale maat gemaakt) strak in het kozijn komen te hangen zodat de naden mooi evenwijdig zijn. Vakwerk: ongeacht of de muren schuin of bijvoorbeeld slecht gestuukt zijn.

Solide bevestiging

Shutters zijn een gebruiksproduct. Alleen door de juiste montage en een solide bevestiging door onze getrainde monteurs zult u jarenlang plezier en de voordelen van ons product ervaren. Ons montage team is uiterst gedreven en optimaal opgeleid in de fabriek. Door de korte communicatie lijnen tussen inmetende adviseurs bij u thuis en het montage team verloopt ieder project soepel en krijgt u shutters op maat gemonteerd zoals shutters horen te zijn.

Laat uzelf ontzorgen door Shutters Discount

De shutters op maat die u bij ons koopt zijn uniek en kunnen niet op dezelfde manier worden besteld via andere websites in de Benelux. Wij verkopen alleen hoogwaardige, op maat gemaakte shutters. Wij leveren geen standaardproducten of producten die op maat zijn gesneden. Dus geen Cando shutters of andere kant-en-klare shutters die u in de bouwmarkt kunt kopen. De shutters van Shutters Discount worden speciaal voor u op maat gemaakt.

  • Deskundig advies: Onze adviseurs zijn echte professionals. Op basis van uw wensen creëren wij de kwalitatieve shutters op maat.
  • Creatief ontwerp: In onze voor uw ramen gemaakte CAD-tekeningen zit u vooraf al hoe het eindresultaat eruit zal zien.
  • Vakkundige installatie: Als specialist werken wij uitsluitend met een vakkundige montagedienst zodat wij u perfecte montage kunnen garanderen. Daarnaast verzorgen wij indien nodig ook bouwkundige aanpassingen.
  • Eén aanspreekpunt: Dat werkt niet alleen snel, maar ook nog eens erg prettig.
  • Service en garantie: Wij onderstrepen de kwaliteit van onze dienstverlening en shutters met een goede service en garantie.

Zijn shutters altijd op maat?

Onze op maat gemaakte shutters zijn van een optimale prijs kwaliteitsverhouding. Mede door de gelamineerde zijstijlen en onze (meubelkwaliteit) pen-in-gat verbindingen gaan onze op maat shutters erg lang mee.

Meer informatie over onze shutters op maat

Wilt u meer weten over onze shutters op maat en wat de mogelijkheden zijn voor uw woning, tuin of kantoor? Neem gerust contact op met de deskundige medewerkers van Shutters Discount. Wilt u direct een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in. Wij komen graag bij u langs voor uw kwalitatieve shutters op maat.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Super blij met onze shutters, wat een verschil met onze gordijnen! Wat een ruimte en licht. Hadden we jaren eerder moeten doen! Dankjewel ook voor de snelle levering en de vakkundige montage. Groetjes Nienke
  • Nienke Zimmerman
Dank voor de goede service. Super mooi geworden.
  • Peter Hoogewoning
Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
Stuur een bericht