• Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Shutters prijzen, All Inclusive Deals

Wij zijn de shutters specialist in Nederland. We hebben meer dan 10 jaar ervaring en streven ernaar vaste en duidelijke shutters prijzen per vierkante meter te berekenen. Onze maatwerk shutters prijzen zijn inclusief Cad-tekening, inmeten en montage. Wilt u meer zien van ons werk? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina. De vermelde shutters verkoop prijzen zijn bij ons geen richtprijzen (zoals bij vele andere). Onze prijzen zijn altijd incl. 21% btw en inclusief montage door onze eigen montagedienst.

Let op: De minimale ordergrootte voor het produceren van onze maatwerk shutters is 1.5m2.
Bij een ordergrootte onder de 5m.2. berekenen wij €90,- voorrij kosten. Vragen over onze shutters prijzen? Bel vrijblijvend naar: 073 850 0471.

Shutters Prijzencalculator

Its Easier, Its Better, Its more Value

Ziet u ook door de bomen het bos niet meer? Raakt u verstrikt in de vele mogelijkheden en bijkomende kosten en onduidelijke informatie? ShuttersDiscount.nl werkt speciaal voor u met overzichtelijke en aantrekkelijk geprijsde All-Inclusive-Deals!

Dus geen verborgen kosten, geen gedoe met zelfmontage, maar altijd een scherpe shutters prijs. Wij zijn trouwens ook van mening dat u onze kwaliteit (volledige) maatwerk shutters niet zelf moeten willen monteren, alleen door het inmeten en de montage door onze specialisten garandeert het beste en mooiste resultaat, voor een zorgen-loos shutter plezier. Als extra service verzorgen wij, na opdracht bevestiging, technische Cad-Tekeningen van uw ramen zodat u kunt zien hoe de situatie van uw shutter aankoop er in werkelijkheid uitgaat zien.

Service, wij helpen je graag

Via deze weg kunnen alle vragen over onze shutters rechtstreeks beantwoord worden door onze shutter adviseurs.
Selecteer een onderwerp en vul de velden correct in. Wij streven er naar binnen 24 uur een reactie te geven.

Kosten shutters

De kosten van shutters verschillen per soort shutters. Een aantal van onze best verkochte shutters zijn: instap shutters, ecowood shutters, premium shutters en excellent shutters. Daarnaast hebben we nog veel meer verschillende soorten shutters. Indien meer informatie gewenst is over de Ral 9010 en Ral 9001 kleuren of onze maatwerk shutters, klik dan op de Lees meer button.

Het verschil tussen Ral 9010 en Ral 9001

De meest populaire witsoorten in Nederland zijn Ral 9010 en Ral 9001, zuiver wit en crème wit. Het lijken twee dezelfde kleuren maar dat zijn het absoluut niet. Ral 9001 is crème-achtig en Ral 9010 heet zuiverwit, wanneer je Ral 9010 en Ral 9001 naast elkaar houdt lijkt Ral 9001 meer richting beige te gaan met een roodoranje ondertoon, Ral 9010 heeft een meer wit-gelige ondertoon en is duidelijk lichter van kleur dan Ral 9001. Ral 9010 is in Nederland de meest verkochte kleur en wordt vaak standaard toegepast bij “nieuwbouw” voor kozijnen. Maar ook de meeste bouwmaterialen, deuren, plinten en stopcontacten worden hier in afgelakt. Bovendien is Ral 9010 de meest verkochte tint in witte muurverf. Dat is ook niet zo vreemd gezien deze witsoort namelijk minder hard oogt dan standaard wit Ral 9016 (verkeerswit) maar toch heel fris oogt.

Maatwerk shutters

Onze instap shutters en instap shutters PLUS collecties zijn beide gemaakt van 100% lindenhout. Dit is een zeer goed te bewerken houtsoort, het splintert weinig, is licht en sterk, en uitermate geschikt voor shutters. De beide maatwerk shutters collecties worden gespoten met dezelfde Europese kwaliteitsverf op waterbasis. De verschillen tussen deze collecties zijn: de techniek, de zogenaamde pen in gat verbinding die zorgt voor betere stabiliteit en de langere levensduur van de PLUS shutters, een groter en populairder kleurenpallet (meest verkochte kleur Ral 9010) en bijpassende opdekscharnier kleuren, zelfs RVS / chrome opdekscharnieren zijn mogelijk bij onze instap shutters PLUS collectie.