Shutters prijzen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de juiste shutters kan bestellen en ontvangt.
Shuttersdiscount.nl helpt hier graag aan mee, maak eenvoudig je keuze uit onze deals.

Op de volgende pagina vind je aanvullende informatie over onze shutters prijzen.

Vind de deal die bij jou past, met onze All Inclusive Shutters Deals.

Shutters service

Via deze weg kunnen alle vragen over onze shutters rechtstreeks beantwoord worden door onze shutter adviseurs.
Selecteer een onderwerp en vul de velden correct in. Wij streven er naar binnen 24 uur een reactie te geven.
Wij helpen je graag.

  Maatwerk shutters

  Onze instap shutters en instap shutters PLUS collecties zijn beide gemaakt van 100% lindenhout. Dit is een zeer goed te bewerken houtsoort, het splintert weinig, is licht en sterk, en uitermate geschikt voor shutters. De beide maatwerk shutters collecties worden gespoten met dezelfde Europese kwaliteitsverf op waterbasis.

  De verschillen tussen deze collecties zijn: de techniek, de zogenaamde pen in gat verbinding die zorgt voor betere stabiliteit en de langere levensduur van de PLUS shutters, een groter en populairder kleurenpallet (meest verkochte kleur Ral 9010) en bijpassende opdekscharnier kleuren, zelfs RVS / chrome opdekscharnieren zijn mogelijk bij onze instap shutters PLUS collectie.

  Shutter leverancier op maat

  Snel direct contact met één van onze shutter adviseurs, maak hier je keuze.
  Schroom niet en neem geheel vrijblijvend contact op met ShuttersDiscount.nl.

  Shutter service

  Alle genoemde shutter prijzen zijn bij ons inclusief 21% BTW, inmeten & montage door een shutter monteur. Dus geen verborgen kosten, geen gedoe met zelfmontage, maar altijd een scherpe shutters prijs.

  Wij adviseren ten alle tijden om de shutters te laten monteren door één van onze monteurs. Dit om teleurstellingen en/of frustratie(s) te voorkomen.

  Kwaliteit staat bij ons hoog aangeschreven en willen daarom de gekozen shutters zo goed mogelijk monteren. Als extra service verzorgen wij, na opdrachtbevestiging, technische Cad-Tekeningen van de ramen. Op deze unieke manier is wordt er een mogelijkheid gecreëerd zodat men kan zien hoe het eruit komt te zien na de aankoop van onze prachtige shutters.

  Altijd de beste All-Inclusive-Deals. Kwaliteit gegarandeerd, onze shutters zijn gebruiksvriendelijk, onderhoud is gemakkelijk.