Waarom verschillende shutters prijzen?

De kosten van shutters kunnen variëren van €235 per m² tot wel max. € 500 per m². Daarbij heeft het gebruikte materiaal ook invloed op de kosten. Bij het laten monteren van shutters komen er bij veel bedrijven nog aanvullende kosten bij, het monteren van shutters kan vaak al vanaf €50 per shutter.

Bij Shuttersdiscount.nl werken we gelukkig met All inclusive deals, dit betekent dat we een offerte aanbieden met een totaalprijs, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Wij zijn de shutters specialist in Nederland. We hebben meer dan 10 jaar ervaring en streven ernaar vaste en duidelijke shutters prijzen per vierkante meter te berekenen. Onze maatwerk shutters prijzen zijn inclusief Cad-tekening, inmeten en montage. Wilt u meer zien van ons werk? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina. De vermelde shutters verkoop prijzen zijn bij ons geen richtprijzen (zoals bij vele andere). Onze prijzen zijn altijd incl. 21% btw en inclusief montage door onze eigen montagedienst.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

  • @titiashome
Wij zijn erg blij er mee ? groetjes Linda & Dennis
  • Linda & Dennis
ShuttersDiscount bedankt voor het leveren van jullie waanzinnige mooie kwaliteits shutters. Nu nog even wachten op de shutters voor de keukenramen en dan is alles af! Jullie monteur is echt een vakman en daar mogen jullie trots op zijn!
  • Michel Thomas
Stuur een bericht