Ons advies bij shutters voor de schuifpui.

Heb je een groot raam of enorme schuifpui en zoek je hiervoor luxueuze raamdecoratie? Kies dan voor onze stijlvolle shutters. Het is namelijk de meest ideale oplossing voor brede ramen. Je kunt heel eenvoudig de panelen naast elkaar plaatsen om zo een grote breedte te voorzien van houten lamellen. Wij geven je graag meer informatie over shutters voor de schuifpui.

Twee mogelijkheden voor jouw schuifpui

Wil je graag shutters laten plaatsen als raamdecoratie voor jouw schuifpui? Dan kun je kiezen uit twee mogelijkheden, namelijk:

  • Shutters met een vouwrail
  • Shutters met een dubbel railsysteem

Elk soort kozijn is geschikt voor het plaatsen van shutters, dus ook de schuifpui. Ongeacht hoe vaak de pui open of dicht gaat op een dag, shutters blijven ideaal voor het creëren van een stijlvolle sfeer in jouw woning.

Shutters met een vouwrail

Bij shutters met een vouwrailsysteem vouw je de lamellen naar binnen waardoor je een doorgang opent of sluit. Er zijn verschillende samenstellingen mogelijk om shutters te laten plaatsen voor de schuifpui. Wij zorgen er altijd voor dat alles perfect op maat wordt gemaakt. Onze specialisten kunnen je hierbij helpen afhankelijk van jouw situatie.

Kies voor een dubbel railsysteem

Je kunt ook kiezen voor een dubbel railsysteem. Hierbij worden er twee rails achter elkaar geplaatst, zodat je de verschillende shutterpanelen voor en achter elkaar kunt schuiven. Op deze manier kun je de shutters naar eigen wens positioneren voor het creëren van een doorgang. Bovendien bepaal je zelf hoeveel lichtinval je in huis wilt hebben. Onze shutters zijn namelijk eenvoudig te gebruiken. Bij een dubbel railsysteem draai je de shutters niet naar binnen, maar schuif je de panelen juist voor of achter elkaar.

Hoe worden de shutters gemonteerd?

Bij Shuttersdiscount.nl komen onze vriendelijke medewerkers graag bij je langs om voorbeelden te laten zien. Zo kun je direct zien wat de mogelijkheden zijn. Tevens worden de exacte maten opgenomen tijdens het bezoek. Hierna ontvang je een offerte op maat met één heldere en duidelijke prijs. Hier zitten alle werkzaamheden bij inbegrepen. Als je akkoord geeft op deze offerte worden de schuifpui shutters op maat gemaakt bij de fabrikant en komen onze monteurs bij je langs voor de montage hiervan. Wij maken altijd samen een afspraak op de dag en het tijdstip dat het beste voor je uitkomt.

Laat je inspireren

Laat je inspireren door de diverse mogelijkheden van het plaatsen van shutters in jouw woning. Heb je vragen of wil je meer weten over onze shutters of dienstverlening? Kom in contact met een van onze specialisten. Wij staan altijd voor je klaar om je direct verder te helpen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 073-8500471 of per mail via info@shuttersdiscount.nl.

Shutters in een schuifpui

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Voor de 2e keer shutters laten plaatsen bij rogier, ook deze keer weer top werk.
Beter dan dit word het niet, echt vakwerk!
  • Denny Ark
  • @titiashome
Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
Stuur een bericht