Spelen met licht en sfeer.

U denkt wellicht dat shutters alleen passen bij een klassieke of landelijke inrichting, maar niets is minder waar. In een moderne of barokke setting staan ze evengoed heel mooi. De stijlvolle en tijdloze vormgeving van shutters maakt ze een aanwinst voor werkelijk ieder interieur.

Shutters zijn er in enorm veel soorten, maten, materialen en oneindig veel kleuren. Hierdoor kan iedereen er zijn persoonlijke stijl mee scheppen. Met houten shutters  zet u natuurlijk een warme, meer authentieke  ambiance weg. Tenzij ze worden geverfd.  De breedte van de lamellen doet ook veel voor de uitstraling van shutters. Zo hebben bredere lamellen een meer moderne look en ogen shutters met smalle lamellen juist klassieker.

Wij bieden u shutters in:  

  • Het van oudsher gebruikte lindenhout. Deze houtsoort is licht van gewicht en heeft bijna geen  tekening. Hierdoor geeft het een hele egale structuur aan beits, hetgeen ‘strakker’ oogt.
  • Paulownia, ook wel Phoenix hout of Kiri boom. De houtnerf van Paulownia is heel fijn en heeft  een zijdeachtige en satijn uitstraling.
  • PVC. Dit materiaal is ideaal voor zeer vochtige ruimtes.

Prachtige lichteffecten

Het fijne van shutters is dat ze u in staat stellen  te spelen met licht. Steeds wanneer u de lamellen in een andere stand zet, verandert de lichtinval immers en ontstaat er een totaal andere sfeer. De lichteffecten die u met shutters kunt creëren zijn prachtig en lopen van helder en open tot intiem en privé.  U kunt er uw droomslaapkamer mee maken, waar u zich terugtrekt in een oase van rust, of een badkamer die aanvoelt als een ontspannen wellnessruimte. Aan uw woonkamer voegt met shutters een element van luxe toe en u verandert u uw keuken in een ongedwongen plek met raamdecoratie die zich bijzonder makkelijk laat reinigen.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Goedemiddag, de shutters zijn top! ? De monteur die kwam ophangen een super gozer! 100% tevreden! Groetjes Jan & Iryna
  • Jan & Iryna
Wij zijn erg blij er mee ? groetjes Linda & Dennis
  • Linda & Dennis
Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
Stuur een bericht