Shutters voor buiten

Shutters kunnen ook zeker buiten toegepast worden. Denk hierbij aan shutters voor een tuinoverkapping of stijlvolle raamluiken. Let wel op het materiaal, want standaard shutters zijn niet geschikt voor buiten. Shutters van kunststof en hardhout zijn dat wel, omdat deze materialen weerbestendig zijn. Bij Shutters Discount adviseren we u hierover graag. Wilt u alles lezen en zien over onze shutters? Dat kan hier.

Houten shutters voor buiten?

De standaard shutters die binnen in uw huis of andere ruimtes worden geplaatst, zijn over het algemeen niet geschikt voor buiten. De houten lamellen moeten namelijk bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden.

Shutters als divider in de tuin?

Een andere mogelijkheid om shutters te laten plaatsen in de tuin ziet u veel terug bij een serre of overkapping in de tuin. Voor het tegenhouden van de wind of voor het creëren van meer privacy wordt dan gekozen voor houten of kunststof lamellen.

Mogen we u helpen?

Bent u op zoek naar maatwerk shutters van hoge kwaliteit, of wilt u met ons de mogelijkheden bespreken? Gebruik onderstaand contactformulier om uw vraag aan ons te stellen of uw offerte aan te vragen.

 

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Goedemiddag, de shutters zijn top! ? De monteur die kwam ophangen een super gozer! 100% tevreden! Groetjes Jan & Iryna
  • Jan & Iryna
Wij zijn erg blij er mee ? groetjes Linda & Dennis
  • Linda & Dennis
Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
Stuur een bericht