Shutters in uw woning. hoe gaat dat?

Op een dag kijk je rond in je huis en ben je eruit, alles moet op de schop of er moeten een paar gave items bijkomen! Misschien heb je weleens gehoord van shutters -houten raamluiken die geopend kunnen worden en waarvan de lamellen in verschillende standen open kunnen- ; dan is nu het ideale moment daar om die optie eens te bekijken.

 
Vragen die wij vaak ontvangen;
– Kan dat wel in mijn woning?
– Past dat wel voor mijn schuifdeur?
– Hoe gaat het in zijn werk?
– Is het betaalbaar?

Kunnen shutters wel in mijn woning?

Shutters passen in elke woning. Elk soort kozijn en elk soort muur zijn -soms met een creatieve workaround- geschikt te maken voor het plaatsen van shutters.

Passen shutters wel voor mijn schuifdeur/ raam?

Ook voor functionele ramen en deuren is het plaatsen van shutters geen probleem. Vaak word er dan gekozen voor een oplossing als het plaatsen van de shutters in een rails. Dit is echter per situatie verschillend.

Hoe gaat het monteren van shutters in zijn werk?

Bij Shuttersdiscount hanteren we de volgende werkwijze:

  1. Onze adviseur komt bij je langs om voorbeelden te tonen en de exacte maten op te nemen;
  2. Je ontvangt een offerte op maat met de alles-in-één prijs (inmeten, montage en shutters);
  3. Bij akkoord worden de shutters direct bij de gespecialiseerde fabrikant besteld;
  4. Binnen 6-12 weken bellen de monteurs -op de afgesproken tijd- bij jou aan om de shutters te monteren. Bekijk de volgende video waarin d.m.v. een timelapse getoond wordt hoe dit in zijn werk gaat:

5. Je kunt genieteven van je nieuwe items en extra sfeervolle interieur! (en de complimenten van je kennissen en vrienden aanhoren 🙂 )

Zijn shutters betaalbaar?

Shutters zijn duurder dan gordijnen maar bieden wat ons betreft ook veel meer. Naast de luxueuze uitstraling die je krijgt in de betreffende ruimte, bieden shutters ook een warmte- en geluidsisolerende werking. Hiernaast proberen wij, zoals onze naam al zegt, goede maar zeer scherp geprijsde shutters aan te bieden. Dit doen we door middel van onze All-Inclusive-Deals. Hierin zitten de instap-shutters, het inmeten en het monteren in één duidelijke m2 prijs inbegrepen.

Wil je meer weten over ons assortiment en onze prijzen? Kijk dan zeker verder op onze site of neem direct contact op. We helpen je graag!

Voorbeeld met en zonder shutters

shutters voor en na
Shutters als nieuw interieur

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

  • @titiashome
Bedankt Rogier, super blij met de Shutters.
  • Leon van Dijk
Super bedankt voor het plaatsen van de shutters! We zijn er heel erg blij mee. Alles is zo mooi en goed gemonteerd en het contact met jullie is ook heel goed verlopen. Aardige groet, Cora Lukas
  • Cora Lukas
Stuur een bericht