De voordelen van shutters als zonwering in de lente of zomer.

Ben je aan het nadenken om shutters als zonwering te plaatsen in jouw woning of kantoor? Geen nood, bij Shuttersdiscount.nl vertellen we je er graag meer over. Zeker in de lente of zomer wanneer de zon veel schijnt wil je op diverse manieren genieten van het zonlicht in jouw woning of kantoor. Toch zijn er ook momenten dat je even uit de zon wil zitten. Met onze shutters als zonwering en raamdecoratie kun je voor beide gevallen een fantastische situatie creëren. In dit artikel bespreken we de voordelen van onze premium shutters als zonwering.

De voordelen van onze zonwering shutters

Bij Shuttersdiscount.nl weten wij als geen ander welke voordelen onze zonwering shutters geven. We zetten ze op een rij voor je:

  • De zonwering shutters zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze zijn een ware eyecatcher, luxueus en stijlvol. Ze geven de ruimte meer sfeer. Ervaar het zelf en doe inspiratie op. Je zult verbaasd zijn van de kwaliteit van onze shutters.
  • De houten lamellen zijn duurzaam en verhogen de waarde van jouw woning of kantoor. Waarom? Omdat de shutters ook een isolerende functie hebben. Zo behoud je de warmte in de winter en blijft het koel in de zomer. Dit zie je ook terug op je energierekening, gegarandeerd!
  • Onze shutters als zonwering zijn geschikt voor alle typen ramen. Denk bijvoorbeeld aan hoge of hele brede ramen. Het maakt niet uit, bij Shuttersdiscount.nl krijgt u altijd maatwerk. Hierdoor passen de shutters in iedere woning. Daar zorgen wij wel voor.
  • Het onderhouden van de shutters is eenvoudig. Pak een plumeau en een vochtig doekje. Afstoffen en afvegen maar. Zo simpel houd jij de lamellen schoon.
  • Zelf de lichtinval regelen? Dat kan met onze zonwering shutters. Wil je veel genieten van de zon? Laat de lamellen openstaan. Doe ze dicht als je juist minder lichtinval wilt hebben. De perfecte lichtinval regel je zelf!
  • Naast de lichtinval bepaal je ook hoeveel privacy je wilt hebben. Je kunt er voor kiezen om alleen de onderste lamellen volledig te sluiten. Zo geniet je toch van lichtinval in je woning en heb je tegelijkertijd meer privacy.

Zoals je wellicht al merkt zijn er nog veel meer voordelen van shutters als zonwering voor jouw woning of kantoor. Ben je geïnspireerd? Kom direct in contact met onze experts. Wij staan voor je klaar.

Hoe worden de zonwering shutters gemonteerd?

Onze vriendelijke medewerkers komen graag bij je langs om voorbeelden te laten zien. Zo kun je direct zien wat de mogelijkheden zijn van de lamellen voor zonwering. Tevens worden de exacte maten opgenomen tijdens het bezoek. Hierna ontvang je een offerte op maat met één heldere en duidelijke prijs. Hier zitten alle werkzaamheden bij inbegrepen. Als je akkoord geeft op deze offerte worden de zonwering shutters op maat gemaakt bij de fabrikant en komen onze monteurs bij je langs voor de montage hiervan. Wij maken altijd samen een afspraak op de dag en het tijdstip dat het beste voor je uitkomt. Dat is de service die je mag verwachten van ons!

Kom direct in contact

Wil jij graag shutters als zonwering hebben? Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan. Als je op zoek bent naar meer informatie kun je ons telefonisch bereiken via 073 850 0471 of per mail via info@shuttersdiscount.nl. Onze specialisten staan klaar voor je.

Shutters inzetten als zonwering

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Super bedankt voor het plaatsen van de shutters! We zijn er heel erg blij mee. Alles is zo mooi en goed gemonteerd en het contact met jullie is ook heel goed verlopen. Aardige groet, Cora Lukas
  • Cora Lukas
We hebben al veel mensen in huis gehad voor van alles en nog wat.. stucen, schilderen, de tuin en noem maar op.. en het was altijd wat... en dit was gewoon echt geweldig!!!! Zoals het hoort!! Emiel vind de kwaliteit echt geweldig!
  • Ellen & Emiel
Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
Stuur een bericht