Solid Panel Shutters de raambekleding Trend voor het jaar 2015

Dichte paneel shutters zijn precies wat de naam suggereert, namelijk shutters vervaardigd met dichte panelen. Hierdoor ontstaat een strakke en eenvoudige uitstraling van een shutter maar wel met een volledig andere shutters-design dan wat men tot nu toe gewend is.

Onze Solid panel shutters zijn schitterend toepasbaar als room divider, maar zijn vooral een echte Sun-Blocker.  De Nederlandse jaren 30 (stijl) woningen lenen zich hier uitstekend voor. Als je problemen ondervindt om overdag te slapen omdat het op de slaapkamer te licht is en je toch niet wil inboeten op stijlvolle maar ook functionele raambekleding dan zijn onze Solid Panel Shutters altijd volledig met de hand vervaardigd de juiste oplossing. Het grote voordeel van een volledig verduisterend effect en hierdoor ideaal als overdag de slaapkamer echt donker moet zijn.

Bijkomend extra voordeel is dat er ook geen tocht meer ontstaat doordat de shutter panelen strak tegen elkaar aan zitten en hierdoor tevens een isolerend effect ontstaat.

ShuttersDiscount.nl kan deze Solid/vaste paneel shutters leveren in alle beschikbare Ral-kleuren of in iedere gewenste Beitskleur, daarnaast is er keuze uit verschillende hout soorten onze Tip: onze Solid Panel Shutters uitgevoerd in het Ultima Red Cedar hout.

Maak nu een advies afspraak en laat u bij u thuis door onze vertegenwoordiger informeren over de mogelijkheden,wij hebben dan altijd verschillende voorbeeld shutters bij ons, ziet u de kleuren, de verschillende hout soorten en kunnen wij eventueel exact de shutters voor u inmeten en weet u gelijk de prijs. Uiteraard zonder enige verplichting zoals gebruikelijk bij shuttersdiscount.nl

 

  • Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Altijd de beste All-Inclusive-Deals. Kwaliteit gegarandeerd, onze shutters zijn gebruiksvriendelijk, onderhoud is gemakkelijk.