Try Living In Your Dreams

Door Liesbeth van Tol van Livetostyle. Een interieur weerspiegelt uw ambitie en lifestyle. Persoonlijke elementen zijn hierbij een esssentieel onderdeel. Als stylist creeër ik sfeervolle, inspirerende interieurs die uw woning bijzonder en uniek maken.

Bij het maken van een ontwerp gebruik ik graag shutters om het ontwerp af te maken. Ik vind het lichtspel, het gebruik, het gemak en vooral de uitstraling va shutters ongeëvenaard in een ruimte.

Samen met shuttersdiscount.nl maken wij u woning compleet.

Wij werken voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Behalve het geven van interieur-ontwerp en stylingadvies is het ook mogelijk producten aan te schaffen.

Hierdoor wordt de zoektocht naar de juiste meubels en accessoires beperkt en kunt u eerder genieten van een omgeving die helemaal bij u past.

Samen maken wij uw droom waar!

Liesbeth van tol en Roger Salfischberger
Interieurstyling

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

We hebben al veel mensen in huis gehad voor van alles en nog wat.. stucen, schilderen, de tuin en noem maar op.. en het was altijd wat... en dit was gewoon echt geweldig!!!! Zoals het hoort!! Emiel vind de kwaliteit echt geweldig!
  • Ellen & Emiel
Top service, goed advies vooraf en goede kwaliteit en montage! Zeer blij met mijn shutters!
  • Hélène van der Zandt
Goedemiddag, de shutters zijn top! ? De monteur die kwam ophangen een super gozer! 100% tevreden! Groetjes Jan & Iryna
  • Jan & Iryna
Stuur een bericht