Verduisterende shutters in de slaapkamer? We geven 3 tips.

Wil je graag verduisterende shutters in de slaapkamer? Kies voor onze maatwerk shutters. Voor iedere slaapkamer hebben wij een passende oplossing. Met de houten jaloezieën creëer je snel en eenvoudig een warme en gezellige slaapkamer. In dit artikel geven we 3 tips waar je op moet letten bij jouw keuze voor shutters voor een verduisterende slaapkamer.

1. Kijk goed naar de huidige lichtinval in de slaapkamer

De gesloten lamellen sluiten een raam of deur geheel af en verduisteren je slaapkamer. Bij shutters zijn er altijd een paar kieren waar wat licht doorheen schijnt. Kijk daarom ook goed naar de huidige lichtinval in de slaapkamer. Door middel van de afstelbare lamellen kun je zelf bepalen hoeveel lichtinval je in de ruimte wilt hebben. In tegenstelling tot rolluiken verduisteren de shutters de slaapkamer niet helemaal. Wil je toch een volledig verduisterde slaapkamer hebben? Combineer dan onze luxe shutters met gordijnen!

2. Let op de kleur van de verduisterende shutters

Als je een donkere slaapkamer wilt hebben kun je het beste kiezen voor zwarte houten lamellen. De kleur zwart absorbeert namelijk niet alleen warmte, maar ook de lichtinval. Witte shutters reflecteren het licht. Voor een donkere slaapkamer kun je dus beter kiezen voor donkere lamellen, zoals de blackwalnut shutters. Met deze luxueuze lamellen wordt de ruimte een stuk donkerder en krijgt het direct een warmere sfeer. Zwarte shutters verduisteren jouw slaapkamer. Zo krijg je niet alleen stijlvolle raamdecoratie in je kamer, maar ook een goede nachtrust.

3. Bekijk de mogelijkheden van accessoires

Bij Shuttersdiscount.nl ben je altijd verzekerd van shutters op maat. Onze ervaren deskundigen zorgen ervoor dat de houten lamellen perfect worden afgestemd op jouw wensen en behoeften. Hierbij kijken we altijd naar de ruimte en bespreken we alle diverse mogelijkheden graag met je. Wil jij zelf de verduisterende shutters samenstellen? Bekijk dan welke accessoires je wilt hebben. Wij leveren graag een oplossing op maat om een donkere slaapkamer te kunnen creëren.

Meer inspiratie nodig?

Wil je meer weten over onze verduisterende shutters? Vind inspiratie op onze website of kom vrijblijvend in contact met onze specialisten. Wij vertellen je graag meer over het plaatsen van onze houten lamellen voor een verduisterende slaapkamer. Wij zijn telefonisch te bereiken via 073-8500471 of per mail via info@shuttersdiscount.nl.

Luxe shutters combineren met gordijnen.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Bedankt Rogier, super blij met de Shutters.
  • Leon van Dijk
Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
Dank voor de goede service. Super mooi geworden.
  • Peter Hoogewoning
Stuur een bericht