Welke materialen worden er allemaal gebruikt bij shutters.

Onze shutters worden voornamelijk gemaakt van Fsc gecertificeerd lindehout. Er zijn genoeg andere materialen waar shutters van gemaakt kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan kunststof, of aluminium (welke vaak voor buiten shutters gebruikt word). Maar ga je voor sfeer in je woonkamer of slaapkamer dan raden wij onze maatwerk shutters van hout aan.

Andere materialen voor shutters

Shutters kunnen ook gemaakt worden van kunstof. Wij hebben ons gespecialiseerd in lindehout en zijn ervan overtuigd dat onze maatwerk shutters ideaal zijn om het zonlicht tegen te houden, bovendien is het een ideale raambekleding om de juiste sfeer in de ruimte te creëren waar de shutters komen te hangen.

Houten shutters

Shutters kan gemaakt worden van verschillende soorten materialen, zo heb je ook shutters in eikenhout, populierenhout of lindehout. Wij hebben gekozen voor lindehout, omdat dit een lichte houtsoort is met een echte nerf.

Waar worden Shutters van gemaakt

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Dank voor de goede service. Super mooi geworden.
  • Peter Hoogewoning
ShuttersDiscount bedankt voor het leveren van jullie waanzinnige mooie kwaliteits shutters. Nu nog even wachten op de shutters voor de keukenramen en dan is alles af! Jullie monteur is echt een vakman en daar mogen jullie trots op zijn!
  • Michel Thomas
Super blij met onze shutters, wat een verschil met onze gordijnen! Wat een ruimte en licht. Hadden we jaren eerder moeten doen! Dankjewel ook voor de snelle levering en de vakkundige montage. Groetjes Nienke
  • Nienke Zimmerman
Stuur een bericht