Welke materialen worden er allemaal gebruikt bij shutters.

Onze shutters worden voornamelijk gemaakt van Fsc gecertificeerd lindehout. Er zijn genoeg andere materialen waar shutters van gemaakt kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan kunststof, of aluminium (welke vaak voor buiten shutters gebruikt word). Maar ga je voor sfeer in je woonkamer of slaapkamer dan raden wij onze maatwerk shutters van hout aan.

Andere materialen voor shutters

Shutters kunnen ook gemaakt worden van kunstof. Wij hebben ons gespecialiseerd in lindehout en zijn ervan overtuigd dat onze maatwerk shutters ideaal zijn om het zonlicht tegen te houden, bovendien is het een ideale raambekleding om de juiste sfeer in de ruimte te creëren waar de shutters komen te hangen.

Houten shutters

Shutters kan gemaakt worden van verschillende soorten materialen, zo heb je ook shutters in eikenhout, populierenhout of lindehout. Wij hebben gekozen voor lindehout, omdat dit een lichte houtsoort is met een echte nerf.

Waar worden Shutters van gemaakt

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Super bedankt voor het plaatsen van de shutters! We zijn er heel erg blij mee. Alles is zo mooi en goed gemonteerd en het contact met jullie is ook heel goed verlopen. Aardige groet, Cora Lukas
  • Cora Lukas
Voor de 2e keer shutters laten plaatsen bij rogier, ook deze keer weer top werk.
Beter dan dit word het niet, echt vakwerk!
  • Denny Ark
Wij zijn erg blij er mee ? groetjes Linda & Dennis
  • Linda & Dennis
Stuur een bericht