• Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Witte Shutters

Shutters zijn vaak een waardevolle aanvulling op uw interieur. Witte shutters passen bij vrijwel iedere interieur. Ze zorgen ervoor dat u voldoende licht in huis krijgt en dat de ruimte warm en sfeervol aanvoelt.

Shutters Discount is gespecialiseerd in maatwerk shutters. Wij leveren kwalitatieve shutters op maat in ruim 65 RAL-kleuren. Vaak kiezen onze klanten voor één van de wit-tinten. Shutters in het wit brengen namelijk veel licht en rust in een ruimte. Maar ook steeds vaker informeren onze klanten naar zwarte shutters.

Breng licht en rust in uw ruimte met witte shutters

Shutters Discount heeft de maatwerk shutters in de teint wit én breedte die aansluit bij de stijl van uw woning. Wij leveren namelijk al onze witte shutters in iedere door u gewenste uitvoering. Er zijn bijna geen beperkingen in maatvoering en vormgeving doordat wij alle shutters speciaal voor u op maat produceren. Qua uitvoeringen zijn er bijzonder veel mogelijkheden. Onze shutters zijn leverbaar in alle RAL-kleuren, eventueel ook in combinatie met een zichtbare houtnerfstructuur.

Witte shutters

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze witte shutters? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Vul ons online contactformulier in of mail ons op info@shuttersdiscount.nl. Ook helpen wij u graag telefonisch verder via 073 850 04 71.Vrijblijvende offerte

Wij verzorgen het gehele shutterstraject voor u.

Shuttersdiscount.nl, Your window to design

Service, wij helpen je graag

Via deze weg kunnen alle vragen over onze shutters rechtstreeks beantwoord worden door onze shutter adviseurs.
Selecteer een onderwerp en vul de velden correct in. Wij streven er naar binnen 24 uur een reactie te geven.