Wordt het niet eens tijd voor Shutters?

Waarom nú reageren?

Energiebesparing en meer comfort door optimale warmte – en geluidsisolatie, dat bereikt u met onze maatwerk shutters.

De shutters van shuttersdiscount.nl zijn van een ongekende stevigheid, mede door de gelamineerde zijstijlen en onze (meubelkwaliteit) pen in gat verbindingen. Daarnaast zijn onze shutters 5x gespoten wat een prima bescherming biedt bij normaal huishoudelijk gebruik.

Shuttersdiscount.nl heeft de shutter in de kleur en lamelbreedte die aansluit bij de stijl van uw woning, wij leveren onze shutters in elke gewenste uitvoering. Er zijn nauwelijks beperkingen in maatvoering en vormgeving omdat wij alles speciaal voor u op maat produceren. Qua uitvoeringen zijn er tal van mogelijkheden. Onze shutters zijn leverbaar in alle Ral-kleuren, ook in combinatie met houtnerfstructuur.Wat uw smaak en de stijl van de woning ook is… Shuttersdiscount.nl heeft de passende maatwerk oplossing voor u in huis.

Aantrekkelijke winteractie:

Shuttersdiscount.nl komt graag bij u aan huis, dan kunnen wij u van een duidelijke advies voorzien, aangeven welk shuttertype het beste bij uw kozijnen en interieur past en voor welke prijs wij dit alles kunnen gaan inmeten en monteren. Als u besluit shutters te bestellen hebben wij op dit moment een aantrekkelijk winteractie, in samenwerking met Saroggi Watches, zie de actiepagina op onze site. Dit komt bovenop de toch al zeer scherpe shutterprijs die wij u aanbieden.

Shuttersdiscount.nl  Professionals in maatwerk shutters.

  • Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Altijd de beste All-Inclusive-Deals. Kwaliteit gegarandeerd, onze shutters zijn gebruiksvriendelijk, onderhoud is gemakkelijk.