Zwarte Shutters

Shutters zijn vaak een waardevolle aanvulling op uw interieur. Met zwarte shutters maakt u echt een statement. Wanneer u genoeg licht in huis heeft of daar minder waarde aan hecht, maken zwarte shutters uw ruimte warm en sfeervol.

Shutters Discount is gespecialiseerd in maatwerk shutters. Wij leveren kwalitatieve shutters op maat in ruim 65 RAL-kleuren. Vaak kiezen onze klanten voor één van de wit-tinten. Wit-tinten brengen namelijk veel licht en rust in een ruimte. Maar ook steeds vaker informeren onze klanten naar zwarte shutters. U kunt geen groter contrast maken dan wit en zwart te combineren in uw woning. Zo zorgen witte muren en zwarte shutters voor een spannende combinatie.

Zwarte shutters brengen sfeer in uw kamer

Shutters Discount heeft de maatwerk shutters in de kleur zwart én breedte die aansluit bij de stijl van uw woning. Wij leveren namelijk al onze shutters in iedere door u gewenste uitvoering. Er zijn bijna geen beperkingen in maatvoering en vormgeving doordat wij alle shutters speciaal voor u op maat produceren. Qua uitvoeringen zijn er bijzonder veel mogelijkheden. Onze shutters zijn leverbaar in alle RAL-kleuren, eventueel ook in combinatie met een zichtbare houtnerfstructuur.

Zwarte shutters

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze zwarte shutters? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Vul ons online contactformulier in of mail ons op info@shuttersdiscount.nl. Ook helpen wij u graag telefonisch verder via 073 850 04 71.Vrijblijvende offerte

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Top service, goed advies vooraf en goede kwaliteit en montage! Zeer blij met mijn shutters!
  • Hélène van der Zandt
Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
We hebben al veel mensen in huis gehad voor van alles en nog wat.. stucen, schilderen, de tuin en noem maar op.. en het was altijd wat... en dit was gewoon echt geweldig!!!! Zoals het hoort!! Emiel vind de kwaliteit echt geweldig!
  • Ellen & Emiel
Stuur een bericht